На Київщині в освітніх закладах виявили кишкову паличку та багато нітратів

Що відомо про ситуацію

В освітніх закладах Броварського району Київської області виявили перевищений вміст нітратів та кишкову паличку. Про це розповіла директорка Броварської філії "Київського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України" Олена Левченко.

Під час оперативної наради в мерії Броварів посадовиця повідомила, що перевищений вміст нітратів виявили у Княжицькому ліцеї в овочах. В цьому освітньому закладі партію буряка та моркви вже замінили.

В дитячому садочку "Країна дитинства" у Требухові виявили бактерії кишкової палички. Це сталося під час проведення лабораторних досліджень змивів на харчоблоці. Чи є отруєння серед дітей — невідомо.

Нагадаємо, у Києві за тиждень зафіксовано значне зростання рівня захворюваності на грип, гострі респіраторні вірусні захворювання (ГРВІ). У столиці зафіксували майже 11,5 тисячі хворих на грип та ГРВІ. За сім днів показник рівня захворюваності зріс на 17%. Зростання кількості хворих фіксують серед дорослих та дітей. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській обласній дитячій лікарні почала працювати власна киснева станція. У КНП КОР “Київська обласна дитяча лікарня” провели роботи з реконструкції централізованої подачі кисню. Після завершення робіт кисневу станцію встановили на облаштований майданчик та ввели в експлуатацію. Реконструкцію кисневої станції в медичному закладі провели завдяки підтримки Червоного Хреста.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися