У Київській обласній дитячій лікарні запрацювала киснева станція

Роботи з реконструкції об’єкту завершили

У Київській обласній дитячій лікарні після реконструкції почала працювати власна киснева станція. Про це повідомили у Київській обласній раді, передають "Коментарі".

У КНП КОР “Київська обласна дитяча лікарня” провели роботи з реконструкції централізованої подачі кисню. Після завершення робіт кисневу станцію встановили на облаштований майданчик та ввели в експлуатацію. Реконструкцію кисневої станції в медичному закладі провели завдяки підтримки Червоного Хреста.

Заступниця голови Київської обласної ради Тетяна Семенова зазначила, що робота кисневої станції дозволить лікарні не залежати від постачальників кисню та заощадити кошти на інші потреби. Це дасть можливість забезпечувати маленьких пацієнтів області більш якісною медичною допомогою.

Нагадаємо, на Київщині уряд Литви допомагає у відновленні двох закладів освіти. Мова йде про Бородянський ліцей №1 та дитячий садок №6 "Радість" в Ірпені. Роботи тривають швидкими темпами, зазначили в Київській обласній військовій адміністрації. У дитсадочку "Радість", що на вулиці Миру в Ірпені, почалися підготовчі роботи до відбудови закладу. Садок був зруйнований під час бойових дій, але вже до 1 вересня цього року має бути відбудований та оновлений. Тут з’явиться третій поверх.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київщина може стати пілотним регіоном для участі в ініціативі Євросоюзу щодо "зеленої" відбудови міст. Мова йде про комплекс робіт – від проєктування реконструкції до сонячних панелей та фарб, використаних під час реставраційних і будівельних робіт.

Тим часом в Бучі відновлюють десятки зруйнованих та пошкоджених російськими окупантами житлових будинків. Бучанська міська рада з Київською обласною державною адміністрацією та спільно з партнерами реалізують проект комплексного відновлення вулиці Вокзальна. Одночасно відновлюють понад вісім десятків будинків. Над відновленням щоденно працюють майже дві сотні людей. Подробиці та відео — за посиланням.

Дивіться також фото, як у Гостомелі знесли зруйновану обстрілами багатоповерхівку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися