Під Києвом відновлюють десятки житлових будинків (ВІДЕО)

Як тривають ремонт та відбудова

В Бучі відновлюють десятки зруйнованих та пошкоджених російськими окупантами житлових будинків. Про ремонтні роботи та відбудову розповів Бучанський міський голова Анатолій Федорук, передають "Коментарі".

"Вулиця Вокзальна в Бучі – символ нашої стійкості й незламності. Тому маємо сильне бажання відбудувати тут кожен пошкоджений і знищений дім", — заявив Федорук.

За його словами, Бучанська міська рада з Київською обласною державною адміністрацією та спільно з партнерами реалізують проект комплексного відновлення вулиці Вокзальна в Бучі.

"Зараз одночасно відновлюємо понад вісім десятків будинків. Над відновленням легендарної вулиці щоденно працює майже 200 осіб", — наголосив Бучанський міський голова.

Проміжні результати відновлення житлових будинків у Бучі можна подивитись на оприлюдненому мером міста відео.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що погода у Києві та в Київській області на вихідних різко зміниться. За прогнозами синоптиків, в Київській області, в суботу, 18 лютого, буде хмарна погода, вночі — невеликий дощ. Температура по регіону вночі коливатиметься від двох градусів тепла до трьох градусів морозу, вночі на дорогах ожеледиця. У Києві вночі — близько нуля. Вдень температура повітря в Київській області — від чотирьох до дев’яти градусів тепла, у столиці — від шести до восьми градусів тепла. В суботу, 18 лютого у Києві та регіоні прогнозують штормові пориви вітру зі швидкістю від 17 до 22 метрів на секунду. Через такий прогноз в Київській області оголосили перший рівень небезпечності.

Нагадаємо, у Києві весь електротранспорт відновив роботу та повернувся на свої маршрути. Як заявив очільник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, відновити роботу трамваїв та тролейбусів у Києві дозволила ефективна робота влади столиці, енергетиків та ремонтних бригад. У столиці поступово поверталися до відновлення руху міського наземного електротранспорту.

Читайте також, що мешканцям Київської області та Києва пообіцяли не відключати світло.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися