У Київській області відключать воду: де та коли

Де буде відсутнє водопостачання

У Фастові тимчасово відключать водопостачання. Про це попередили у Фастівській міській раді, передають "Коментарі".

У комунальному підприємстві "Фастівводоканал" пояснили, що відключення водопостачання тимчасове. Це пов’язане з аварійною ситуацією на водопровідній мережі по вулиці Черненка (до перейменування — Прорізна). Відтак, у Фастові, у вівторок, 21 лютого з 09:30 буде тимчасово призупинено водопостачання мікрорайону Завокзалля. Орієнтовний час відновлення – 17:00

У Київській області у вівторок, 21 лютого, проведуть тестові заміри навантаження на електромережі. Через це буде повністю знято обмеження споживання електроенергії, а отже протягом доби не вимикатимуть світло. Втім, в "ДТЕК" уточнили, що через пошкодження мереж в частині Бучанського, Фастівського та Обухівського районів можуть відбуватись стабілізаційні відключення за графіком.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Фастівській територіальній громаді оголосили карантин у зв’язку з виявленим випадком сказу лисиці. Випадок сказу лисиці зафіксовано в одному із садових товариств Фастова. Через це населені пункти Фастівської громади, окрім Веприка та Бортників, перевели в карантинну зону.

Нагадаємо, що в Ірпені забезпечили безперебійну роботу центральної каналізаційно-насосної станції за допомогою потужного дизель-генератора. Обладнання комунальному підприємству "Ірпіньводоканал" передало Посольство України в Австрії за фінансової підтримки австрійської компанії Attensam. Каналізаційна станція, де встановили генератор, перекачує в Київ стоки з Ірпеня, Гостомеля, Бучі та Ворзеля. 

Читайте також, що у Києві привласнили понад мільйон гривень під час закупівлі генераторів для укриттів в навчальних закладах столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися