Під Києвом розпочали тренувальні польоти безпілотників

Де проводять навчання

В Бучанському районі Київської області розпочали тренувальні польоти безпілотників. Про це повідомили у Добровольчому формуванні Бучанської міської територіальної громади, передають "Коментарі".

За даними добровольців, тренувальні польоти безпілотних літальних апаратів проводять сьогодні, 21 лютого, на території Бучанської громади. Місцевих мешканців закликали зберігати спокій.

"Просимо зберігати спокій, наші бійці відточують навички", — йдеться у повідомленні.

Окрім того, Сили оборони Києва протягом кількох днів проведуть навчання щодо захисту столиці. Українські військові відпрацюють захист Києва під час наступальної операції окупантів з північного напрямку. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів про рівень військової загрози з півночі. Українські військові оцінюють рівень військової загрози з урахуванням тих сил, які зараз перебувають на території Білорусі. Подробиці про можливий наступ російських окупантів на Київ — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що в підрозділах Угруповання сил та засобів оборони Києва створили мобільні вогневі групи для знищення ворожих дронів-камікадзе типу "шахед". Це підготовлені екіпажі на легкових автомобілях підвищеної прохідності, озброєні великокаліберними кулеметами та оснащені тепловізійними прицілами, а також іншими приладами виявлення цілей.

Читайте також, що в Чорнобильській зоні та біля кордону з Білоруссю посилили контроль



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися