У Київській області почались аварійні відключення світла

Що відомо про ситуацію з електропостачанням

У Київській області через негоду почалися аварійні відключення світла. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії "ДТЕК".

За даними енергетиків, внаслідок погіршення погоди у Київській області почались аварійні відключення світла. Наразі без електроенергії понад сім тисяч споживачів. Найбільше знеструмлень в Обухівському та Бучанському районах.

"Сьогодні на Київщині прогнозується дощ, а вночі мокрий сніг з поривами вітру. Через це можуть падати дерева, що може призвести до обриву проводів", — попередили в "ДТЕК".

У Київській області сьогодні, 21 лютого, не планували відключати світло. В регіоні проводять тестові заміри навантаження на електромережі. Через це повністю зняли обмеження споживання електроенергії, а отже протягом доби мали не вимикати світло. Втім, в "ДТЕК" уточнювали, що через пошкодження мереж в частині Бучанського, Фастівського та Обухівського районів можуть відбуватись стабілізаційні відключення за графіком.

Синоптики попереджали, що в Київській області, у вівторок, 21 лютого, вітер посилиться до 17-22 метрів на секунду. Через це в регіоні та у столиці оголосили штормове попередження.

Читайте также