З Вишгорода до Києва скасували один з маршрутів автобусів

Що варто знати пасажирам

З Вишгорода до Києва скасували один з автобусних маршрутів. Про це попередили у комунальному підприємстві "Вишгородпастранс", передають "Коментарі".

За даними перевізника, тимчасово припинив курсування пільговий автобусний маршрут сполученням "Вишгород – станція метро Героїв Дніпра". Причини призупинення рейсів в комунальному підприємстві "Вишгородпастранс" не повідомляють. Також невідомо, коли планують відновити рух пільгового автотранспорту. Про відновлення руху автобуса обіцяють повідомити додатково. Перед пасажирами вибачилися за тимчасові незручності.

Нагадаємо, у Києві право безкоштовний проїзд у міському транспорті можуть отримати усі військовослужбовці Збройних сил України. Відповідна петиція зібрала необхідну кількість голосів для розгляду у Київській міській раді та тепер передана на розгляд відповідним комісіям.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через масштабну аварію на колекторі частково обмежили рух на вулиці Вадима Гетьмана у бік Шулявського мосту. Комунальне підприємство "Київводоканал" замінить майже сорок метрів колектора. На час робіт рух вулицею частково перекрили. Аварія сталась на каналізаційному колекторі на вулиці Вадима Гетьмана, 19. Комунальники планують замінити ділянку протяжністю майже сорок метрів на глибині шість метрів.

Читайте також, що у Києві весь електротранспорт відновив роботу та повернувся на свої маршрути.

Читайте также