У Києві зменшилася кількість нових випадків коронавірусу: статистика на 22 лютого

За минулу добу в Києві від коронавірусу одужали 122 людини

За минулу добу в Києві зафіксували 169 нових випадків захворювання на коронавірус. Померли 8 осіб. Про це мер Києва Віталій Кличко написав у своєму Telegram-каналі.

"169 підтверджених випадків захворювання коронавірус на добу в столиці. Померли 8 осіб. Всього за період пандемії в місті 2581 летальний випадок від вірусу. А підтверджених випадків захворювання сьогодні вже 134 675 ", - повідомив Віталій Кличко.

Захворіли 96 жінок у віці від 18 до 93 років, 67 чоловіків у віці від 19 до 82 років. А також 3 дівчинки у віці від 12 до 16 років і троє хлопчиків від 1 місяця до 17 років.

У лікарні столиці госпіталізували 42 пацієнта. Одужали за минулу добу 122 людини. Загалом коронавірус подолали 91 925 киян.

Відзначається, що лідерами за кількістю нових хворих стали Дарницький та Святошинський райони столиці - там зафіксовано по 35 випадків. У трійку увійшли також Деснянський і Дніпровський райони - там зареєстрували 23 і 22 випадки відповідно.

Як повідомляв портал "Коментарі", про час першого етапу вакцинації населення щеплення проти коронавірусу в Київській області будуть проводити 23 мобільні бригади. На другому і наступних етапах вакцинації буде проходити в тимчасових стаціонарних пунктах. Таких в області вже визначили понад двісті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися