Під Києвом аварійне дерево ледь не впало на багатоповерхівку (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

В Бучі аварійне дерево загрожувало мешканцям багатоповерхового житлового будинку. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Бучасервіс".

За даними місцевих комунальників, про аварійну ситуацію розповіли мешканці багатоповерхового будинку по вулиці Шевченка, 22-Б. На прибудинковій території розкололася крона сосни, яка небезпечно нахилилася і могла призвести до пошкодження будинку. Фахівці оперативно зреагували та ліквідували аварійну ситуацію. Наразі усі протиаварійні роботи успішно завершили.

Нагадаємо, Київщина може стати пілотним регіоном для участі в ініціативі Євросоюзу щодо "зеленої" відбудови міст. Мова йде про комплекс робіт – від проєктування реконструкції до сонячних панелей та фарб, використаних під час реставраційних і будівельних робіт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бучі відновлюють десятки зруйнованих та пошкоджених російськими окупантами житлових будинків. Бучанська міська рада з Київською обласною державною адміністрацією та спільно з партнерами реалізують проект комплексного відновлення вулиці Вокзальна. Одночасно відновлюють понад вісім десятків будинків. Над відновленням щоденно працюють майже дві сотні людей. Подробиці та відео — за посиланням.

Дивіться також фото, як у Бучі розпочали демонтаж зруйнованих приватних будинків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися