Генерал розповів, чи зросла загроза наступу окупантів на Київ (ВІДЕО)

Що відомо про ситуацію на північному кордоні

Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв спростував чутки про накопичення російських окупантів на кордоні з Білоруссю. Як передають "Коментарі", про це Наєв заявив у відеозверненні.

"На Волинському, Рівненському, Житомирському, Київському, Чернігівському та Сумському напрямках змін у чисельності та місці знаходженні ворожих сил станом на сьогодні не відбулося. Система протиповітряної оборони у бойовій готовності. Наші воїни несуть бойову службу на всіх позиціях, що їм визначені", — заявив Наєв.

Генерал закликав довіряти Збройним силам України, Нацгвардії, прикордонникам, СБУ та поліції. Днями командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв розповів про рівень військової загрози з півночі. Українські військові оцінюють рівень військової загрози з урахуванням тих сил, які зараз перебувають на території Білорусі, як мінімальний. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сили оборони Києва проводять тренування ведення оборонної операції в умовах наступу противника на столицю, для чого розгорнули додаткові блокпости. Такі тренування проводяться одночасно в декількох районах Києва. 

Нагадаємо, Сили оборони Києва протягом кількох днів проведуть навчання щодо захисту столиці. Українські військові відпрацюють захист Києва під час наступальної операції окупантів з північного напрямку. 

Читайте також, що в підрозділах Сил оборони Києва створили мобільні вогневі групи для знищення ворожих дронів-камікадзе типу "шахед"



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися