Скільки часу потрібно, щоб добудувати Подільсько-Воскресенський міст

Для того, щоб добудувати Подільсько-Воскресенський міст, необхідне політичне рішення, вважають в Укравтодорі

Довгобуд, який виник при будівництві моста через Дніпро можна закінчити за півтора року. З такою заявою виступив глава "Укравтодору" Олександр Кубрак в ході Всеукраїнського форуму "Україна 30. Інфраструктура", передає 44.ua.

Так, компанія в силах добудувати Подільсько-Воскресенський міст у Києві так само, як вона будує міст в Запоріжжі. Однак, для того, щоб завершити будівництво, необхідно дотримання певних умов. Зокрема, має бути прийнято політичне рішення про відновлення будівництва.

"Ми вже попередньо оцінювали цей проект. Це повинно бути політичне рішення, як і в випадку із запорізьким мостом. Після передачі нам Подільсько-Воскресенського моста зможемо завершити столичний довгобуд за півтора року", - сказав він.

З проектів, які "Укравтодор" планує реалізувати в столиці за 1,5-2 роки, Кубрак назвав Дарницький міст.

"Ми добудуємо всі з'їзди з мосту спільно з" Укрзалізницею ", - додав він.

Як повідомляв портал "Коментарі", дна з центральних транспортних артерій Києва - міст Патона перебуває в критичному стані. Фахівці Інституту сталевих конструкцій імені Шимановського визнали стан мосту Патона критичним ще в 2019 році. Тепер же цю конструкцію мають намір відреставрувати. Про це йдеться в розпорядженні мера Віталія Кличка "Про реставрацію з пристосуванням моста ім. Є.О.Патона через р. Дніпро". Так, згідно з планами, реставрацію моста Патона повинні закінчити до 31 грудня 2025 року. Замовником робіт визначено КП "Київавтодор", фінансувати ремонт будуть з міського бюджету.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися