Синоптики дали прогноз погоди у Києві та Київській області

Який прогноз зробили метеорологи на неділю, 26 лютого

Погода у Києві та в Київській області у неділю, 26 лютого, буде мінливою. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укргідрометцентру".

За прогнозами синоптиків, у Києві та в Київській області, в неділю, 26 лютого, вітер трохи вщухне, однак протягом доби будуть пориви зі швидкістю 7-12 метрів на секунду. Погода в столиці та в регіоні буде хмарною з дощем та мокрим снігом, але опади будуть незначними.

Температура по Київській області коливатиметься вночі від 3 градусів тепла до двох градусів морозу, вдень — 1-6 градусів тепла. У Києві температура повітря вночі близько нуля, вдень — 3-5 градусів тепла.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Голосіївському районі Києва зелена зона та частина парку опинилися під загрозою забудови. На земельній ділянці поряд з Голосіївським парком планують побудувати житловий комплекс. На землю претендує забудовник ТОВ "Молодіжний житловий комплекс "Оболонь".

Нагадаємо, на Київського міського голову Віталія Кличка подали заяву в Національне агентство з питань запобігання корупції через скандальну передачу в оренду землі в Оболонському районі столиці. Скандал виник через передачу в оренду землі в парку "Наталка". Подробиці — за посиланням. У Київській міській раді стверджують, що землю передали в оренду цілком законно.

Читайте також, що у Києві розробили концепцію скверу, що поблизу станції метро "Героїв Дніпра", та дивіться фото.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися