Стало відомо, якою буде погода у Києві на початку весни

Який прогноз зробили синоптики

В останній день зими погода у Києві та Київській області буде з плюсовою температурою. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укргідрометцентру".

За прогнозами синоптиків, у Києві та в Київській області, в понеділок, 28 лютого, протягом доби можливі пориви вітру зі швидкістю 5-10 метрів на секунду. Погода в столиці та в регіоні буде хмарною, без істотних опадів. Температура по Київській області коливатиметься від нуля до 5 градусів тепла. У Києві температура повітря — 1-3 градусів тепла.

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, зима в Україні завершиться спокійною помірною погодою. Вітер буде переважно північно-західний, помірний, часом поривчастий.

"Початок березня не обіцяє серйозних синоптичних форс-мажорів — вночі підморожуватиме, вдень теплішатиме, періодичні опади, все нормально, рання весна як рання весна. Свіже п'янке повітря, прочищають горлечко пташки для співів, на сірих тротуарах вже море весняних веселих квітів продають, активні баталії між 25 лютого і 8 березня тривають", — розповіла про весняну погоду Діденко.

В перший день весни у Києві потеплішає, але не вночі. Температура повітря у столиці в середу, 1 березня, вночі — 2-4 градусів морозу, вдень — 4-6 градусів тепла. Погода буде хмарною з проясненнями, але без опадів. Така ж погода протримається у Києві протягом 2-3 березня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Голосіївському районі Києва зелена зона та частина парку опинилися під загрозою забудови. На земельній ділянці поряд з Голосіївським парком планують побудувати житловий комплекс. На землю претендує забудовник ТОВ "Молодіжний житловий комплекс "Оболонь".

Нагадаємо, на Київського міського голову Віталія Кличка подали заяву в Національне агентство з питань запобігання корупції через скандальну передачу в оренду землі в Оболонському районі столиці. Скандал виник через передачу в оренду землі в парку "Наталка". Подробиці — за посиланням. У Київській міській раді стверджують, що землю передали в оренду цілком законно.

Читайте також, що у Києві розробили концепцію скверу, що поблизу станції метро "Героїв Дніпра", та дивіться фото.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися