В поїзді з Києва до Варшави стало більше пасажирських місць

Подробиці розповіли у перевізника

На поїзд з Києва до Варшави додали сучасний вагон. Про це розповіли в державній компанії "Укрзалізниця", передають "Коментарі".

У перевізника зазначили, що збільшити кількість пасажирських місць дозволили ремонти рухомого складу.

"З 1 березня ми знайшли можливість додати вагон класу RIC до найбільш популярного рейса №67/68 Київ — Варшава Всходня. У напрямку з Варшави до України збільшена кількість вагонів вирушить відповідно 2 березня", — заявили в "Укрзалізниці".

Для поціновувачів стандартних вагонів купе та СВ новішої модифікації, більш містких та без незвичних для багатьох трьох полиць одна над одною курсує новий рейс №19/20 Київ — Хелм зі зручною пересадкою на Варшаву. Обидва рейси вирушають із Києва одночасно о 18:14 щоденно, до Хелма прибувають о 4:55, а до Варшави — о 10:12.

Зараз варшавський напрямок доступний виключно зареєстрованим пасажирам з реальним номером телефону. На рейси поїздів з Києва до Варшави продають не більше чотирьох квитків в одні руки.

Нагадаємо, розширена мережа залізничних сполучень України та Польщі завдяки призначенню поїздів №89/73 — 74/90 Харків, Київ — Перемишль та №67/19 — 20/68 Київ — Варшава, Хелм. Подробиці та розклад поїздів — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що державна компанія "Укрзалізниця" змінила правила, щоб унеможливити перепродаж квитків на найбільш ажіотажні міжнародні рейси. З січня 2023 року запровадили ще одне коригування в процес продажів. Це має не залишити шансів спекулянтам і дати можливість пасажирам простіше знаходити квитки.

Читайте також, що через столицю почав курсувати поїзд №769/770 Хутір-Михайлівський — Київ — Тернопіль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися