У Київській області триває демонтаж зруйнованих будинків (ФОТО)

Як та де проводять роботи

У Бучі триває демонтаж зруйнованих російськими окупантами приватних будинків. Про це розповіли у Бучанській міській раді, передають "Коментарі".

В мерії Бучі показали, як тривають роботи з демонтажу зруйнованого приватного будинку на вулиці Вокзальній, 45. Підрядники вже розібрали пошкоджені конструкції та розчистили територію навколо будинку. Перед початком демонтажу фахівці обстежують територію щодо наявності вибухонебезпечних предметів.

Проведення демонтажу зруйнованих російськими снарядами приватних будинків у Бучі та громаді проводять завдяки проекту Програми розвитку ООН в Україні, який фінансує урядом Японії. Найближчим часом в Бучі розберуть майже три десятки пошкоджених будинків. Демонтаж планують завершити за два місяці.

Нагадаємо, Київщина може стати пілотним регіоном для участі в ініціативі Євросоюзу щодо "зеленої" відбудови міст. Мова йде про комплекс робіт – від проєктування реконструкції до сонячних панелей та фарб, використаних під час реставраційних і будівельних робіт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бучі відновлюють десятки зруйнованих та пошкоджених російськими окупантами житлових будинків. Бучанська міська рада з Київською обласною державною адміністрацією та спільно з партнерами реалізують проект комплексного відновлення вулиці Вокзальна. Одночасно відновлюють понад вісім десятків будинків. Над відновленням щоденно працюють майже дві сотні людей. Подробиці та відео — за посиланням.

Також в Бучі встановлюють нову щоглову трансформаторну підстанцію. Нова підстанція буде підключена до каналізаційно-насосної станції, яка перекачує стоки з Бучі, Гостомеля та Ірпеня на Київ. Потужності 250 кВт вистачить для безперебійної роботи з перекачування господарсько-побутових і промислових стічних вод.

Читайте також, що у Ворзелі архітектори з Франції розробляють проект Французького кварталу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися