У Києві ліквідували наслідки аварії на трубопроводі (ФОТО)

Столичні комунальники провели благоустрій території

У Києві ліквідували наслідки масштабної аварії на трубопроводі та провели благоустрій території. Про це повідомили у Дарницькій районній державній адміністрації, передають "Коментарі".

Столичні комунальники повністю ліквідували наслідки аварії, яка сталася минулого тижня внаслідок пошкодження трубопроводу на вулиці Анни Ахматової на житловому масиві Позняки. На аварійній ділянці відновили асфальтове покриття, прибрали територію та впорядкували зелені зони.

Нагадаємо, рух транспорту вулицею Анни Ахматової перекривали під час ліквідації аварії на трубопроводі. На кількох вулицях столиці стався потоп, відео масштабної аварії на Позняках оприлюднили очевидці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві підготувалися до весняного прильоту та гніздування птахів. Працівники комунального підприємства "Дарницьке лісопаркове господарство" розвішують у лісі шпаківні. Столичні лісники зробили понад 250 штук пташиних домівок, дотримуючись загальних стандартів. Для цього використовували екологічні, нефарбовані матеріали з шорсткістю з внутрішньої сторони й отвором діаметром 5,5 см.

Читайте також, що у Києві в парку "Позняки" для відпочиваючих біля озера встановили нові лави.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися