Мешканців Києва та області попередили про гучні вибухи

Що потрібно знати

У Києві та в Київській області сьогодні, 3 березня, лунатимуть гучні вибухи. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної військової адміністрації.

За даними відомства, на території Вишгородського району сьогодні будуть проводити планові вибухові роботи.

"На Київщині може бути чутно звуки вибухів. Сьогодні, 3 березня, у Вишгородському районі відбуватиметься знищення вибухонебезпечних предметів. Зберігаймо спокій – роботи планові", — заявили у військовій адміністрації Київської області.

Про вибухи також попередили киян у Київській міській військовій адміністрації.

"На північній околиці Києва можуть лунати гучні звуки вибухів! Це працюють наші сапери. Сьогодні, 3 березня, у Вишгородському районі знищуватимуть вибухонебезпечні предмети. Зберігаймо спокій! Під час повітряної тривоги прямуйте до укриття!" — йдеться в повідомленні військової адміністрації столиці.

Нагадаємо, у Києві вдосконалюють систему оповіщення населення про надзвичайні ситуації. Працювати над змінами в системі оповіщення населення про надзвичайні ситуації розпочали до повномасштабного вторгнення російських окупантів в України. За зразок взяли системи, що працюють у США, Німеччині та Польщі. Перші об’єкти реконструйованої системи у Києві вже протестували у Деснянському районі столиці. Загалом у Києві передбачено встановити 630 точок сповіщення. Загальна вартість оновлення системи оповіщення населення становить близько 400 мільйонів гривень. Всі ці роботи у Києві планують завершити до кінця 2024 року.

Читайте також, що у гуртожитку в Києві прогримів вибух та сталася пожежа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися