УсІ на футбол: у Києві можуть обмежити роботу метро

Матч "Шахтар" - "Маккабі" може привести до тисняви в метро

Футбольний матч, запланований на НСК "Олімпійський" може привести до зміни роботи Київського метрополітену. Зокрема, з міркувань безпеки, на деяких станціях можуть обмежити вхід. Так, в четвер увечері, 25 лютого, можуть обмежити вхід на станції метро "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого".

Таким чином в підземці хочуть уникнути стовпотворіння людей після футбольного матчу між донецьким "Шахтарем" і "Маккабі Тель-Авів" з Ізраїлю. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Поєдинок пройде на НСК "Олімпійський", а почнеться він о 19:55. Закінчиться матч, швидше за все, близько 21:45. Але є невелика ймовірність того, що гра затягнеться і продовжиться до 22: 30-23: 00. Це залежить від ходу протистояння української та ізраїльської команд.

У Київському метрополітені вибачилися за можливі незручності та рекомендують враховувати ситуацію при плануванні пересувань по місту.

Як повідомляв портал "Коментарі", Київський метрополітен оновлюється і ще одна станція метро зустріне пасажирів новими турнікетами. Так, про те, що з 23 лютого станція "Харківська" запрацює у звичному режимі повідомили в КМДА. Напередодні фахівці завершили монтажні роботи і установку нової техніки. Сучасна пропускна система приймає всі електронні види оплати проїзду, серед яких qr-квиток, Kyiv Smart Card, Карта киянина і безконтактна банківська карта. Роботи закінчили раніше, ніж планували, повідомила пресслужба "Київського метрополітену".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися