У Києві викрили організатора масових бійок серед підлітків (ВІДЕО)

Подробиці розповіли в поліції

У Києві встановили адміністратора чергового Telegram-каналу, який закликав молодь до конфліктів та бійок. Про це розповіли в столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, 17-річний підліток підбурював однолітків до конфліктної зустрічі із представниками російської субкультури "Редан". Мешканець Києва вирішив влаштувати бійку із представниками молодіжної субкультури, яка нещодавно утворилася в Україні шляхом розповсюдження російської пропаганди.

Із юнаком та його батьками провели профілактичну бесіду. Telegram-канал, через який киянин поширював заклики до масових заворушень серед молоді, заблокували.

у Києві попередили масову акцію прихильників російської субкультури "Редан" та викрили організаторів. Зустріч підлітків російської субкультури, яка поширилась в Україні, планувалася на Дарниці біля одного з торгових центрів. Поліцейські завчасно дізналися про цю "акцію" та встановили неповнолітніх координаторів. Підбурювачами виявилися 15-річна киянка та 14-річний хлопець.

Нагадаємо, 27 лютого у центрі Києва завдяки вчасному реагуванню ювенальних поліцейських, аналітиків столичного главку, оперативників та дільничних вдалося попередити бійку між молоддю.

Читайте также