У Києві закрили рух трамваїв: що треба знати пасажирам

Про зміни в роботі транспорту попередили столичні комунальники

У Києві в суботу, 4 березня, та у неділю, 5 березня, буде закрито рух трамваїв маршруту № 22-А. Про це пасажирів попередили в комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними комунальників, рух трамваїв перекрили через ремонтні роботи трамвайних колій на вулиці Сулеймана Стальського. Відсьогодні, 4 березня, до закінчення ремонтних робіт у неділю, 5 березня, орієнтовно до 18:00 рух трамваїв по вулиці Сулеймана Стальського закрито.

"На час проведення ремонтних робіт буде збільшена кількість трамваїв на маршруті №35. Перепрошуємо за незручності", — заявили в комунальному підприємстві "Київпастранс".

Нагадаємо, у Києві в суботу, 4 березня, низка автобусів та тролейбусів змінили маршрути курсування. Через проведення продовольчих ярмарків у столиці змінили маршрути автобусів №2, №33, №63, №81, №101 та тролейбусів №34.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній дорозі Київ – Вишгород – Десна – Чернігів тимчасово закрили рух мостом через ремонтні роботи. На час перекриття мосту на трасі Київ – Чернігів в Службі автомобільних доріг у Київській області оприлюднили схему об’їзду.

Читайте також, що в Бучі обмежили рух транспорту частиною вулиці Вокзальної.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися