На трасі Київ – Чернігів закрили рух мостом: схема об’їзду

Що треба знати водіям

На автомобільній дорозі Київ – Вишгород – Десна – Чернігів тимчасово закрили рух мостом через ремонтні роботи. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Київській області, передають "Коментарі".

За даними відомства, для транспорту масою до 24 тон об'їзд буде здійснюватися через село Лебедівка автомобільними дорогами місцевого значення Київ – Вишгород – Десна – Чернігів – Ровжі та Київ – Вишгород –  Десна – Чернігів – Лебедівка. На місцевих дорогах обіцяють виконати роботи з ремонту проїзної частини. На період дії обмеження ці дороги будуть підтримуватись у належному експлуатаційному стані.

На час перекриття мосту на трасі Київ – Вишгород – Десна – Чернігів в Службі автомобільних доріг у Київській області оприлюднили схему об’їзду. 

Нагадаємо, у Києві планують завершити будівництво з’їздів з естакади Дарницького мосту на Дніпровську набережну до кінця липня цього року. Дарницький міст, збудований у 2010 році, з трьома смугами у двох напрямках має суттєвий резерв пропускної здатності і зможе розвантажити сусідні Південний та Міст Патона, які постійно стоять у заторах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київщина може стати пілотним регіоном для участі в ініціативі Євросоюзу щодо "зеленої" відбудови міст. Мова йде про комплекс робіт – від проєктування реконструкції до сонячних панелей та фарб, використаних під час реставраційних і будівельних робіт.

Читайте також, що під час будівництва Подільського мосту у Києві вкрали десятки мільйонів гривень.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися