Мешканців Київщини попередили про відключення води (ОНОВЛЕНО)

Де та коли тимчасово не буде водопостачання

У Броварах попередили про відключення води в усьому місті. Про це заявив Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

За його словами, комунальному підприємству "Броваритепловодоенергія" необхідно провести ремонтні роботи на водопровідних та каналізаційних мережах Броварів. Через це буде тимчасово припинено водопостачання по усьому місту у вівторок, 7 березня, з опівночі до п’ятої ранку. Мер Броварів запевнив, що до ранку 7 березня водопостачання у місті буде відновлено.

Згодом Сапожко уточнив, що ремонтні роботи КП "Броваритепловодоенергія" проводитимуться в ніч з четверга на п'ятницю. Тобто, відключення водопостачання по усьому місту  відбудеться з опівночі до п’ятої ранку  10 березня, а не 7 березня.

Нагадаємо, у Київській області через аварію на водогоні тимчасово немає води у Макарові. Через прорив водопровідної мережі для проведення ремонтних робіт тимчасово припинили водопостачання на кількох вулицях.

Окрім того, через ремонтні роботи у кількох районах Київської області тимчасово відключать світло. Електроенергію відключатимуть протягом кількох днів у Вишгородському, Бориспільському і Фастівському районах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом бійці тероборони успішно збивають безпілотники окупантів завдяки потужним прожекторам. У темний час доби прожектори можуть висвітлювати небо на відстані до 1,5 кілометра, тримати світлову пляму до 300 метрів, а також вести по небу ціль — аж до моменту її збиття. Таке обладнання надважливо для раннього виявлення та ефективного усунення повітряних цілей та ворожих безпілотників. Використовуючи ці ліхтарі, військові останнім часом ефективно збивають до 90% знайдених цілей.

Читайте також, що у Києві та Київській області посилили протиповітряну оборону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися