У Києві кілька днів не курсуватимуть трамваї

Про зміни в роботі транспорту попередили столичні комунальники

У Києві з 10 березня на кілька днів закрили рух трамваїв на низці маршрутів. Про це пасажирів попередили в комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними комунальників, рух трамваїв перекрили через ремонтні роботи трамвайних колій на вулиці Гната Хоткевича. Обмеження триватимуть три дні.

"10, 11 та 12 березня буде закрито рух трамваїв маршруту № 28-Д. Проводитимуться роботи з ремонту трамвайних колій на вулиці Гната Хоткевича", — заявили в комунальному підприємстві "Київпастранс".

Відновити рух трамваїв №28-Д обіцяють у неділю, 12 березня. Столичні комунальники перепросили за незручності.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній дорозі Київ – Вишгород – Десна – Чернігів тимчасово закрили рух мостом через ремонтні роботи. На час перекриття мосту на трасі Київ – Чернігів в Службі автомобільних доріг у Київській області оприлюднили схему об’їзду. 

Нагадаємо, у Києві планують завершити будівництво з’їздів з естакади Дарницького мосту на Дніпровську набережну до кінця липня цього року. Дарницький міст, збудований у 2010 році, з трьома смугами у двох напрямках має суттєвий резерв пропускної здатності і зможе розвантажити сусідні Південний та Міст Патона, які постійно стоять у заторах.

Читайте також, що під час будівництва Подільського мосту у Києві вкрали десятки мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Опанас

10 березня 2023, 12:54

"10, 11 та 12 березня буде закрито рух трамваїв маршруту № 28-Д." "Відновити рух трамваїв №28-Д обіцяють у неділю, 12 березня." То буде № 28-Д 12 березня курсувати чи ні?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися