На маршрутах трамваїв у Києві запустили автобуси

Що відомо про зміни в русі громадського транспорту у столиці

У Києві затримується рух трамвайних маршрутів №12 та №17. Про це пасажирів попередили в комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними комунальників, рух трамваїв № 12 та №17 затримується з технічних причин. Через це рух трамваїв №12 та №17 організовано до площі Шевченка, а від площі Шевченка до Пущі Водиці організовано рух автобусів.

Нагадаємо, у Києві з 10 березня на кілька днів закрили рух трамваїв на низці маршрутів. Рух трамваїв перекрили через ремонтні роботи трамвайних колій на вулиці Гната Хоткевича. Обмеження триватимуть три дні — 10, 11 та 12 березня буде закрито рух трамваїв маршруту № 28-Д. Відновити рух трамваїв №28-Д після ремонтних робіт комунальники пообіцяли у неділю, 12 березня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві планують завершити будівництво з’їздів з естакади Дарницького мосту на Дніпровську набережну до кінця липня цього року. Дарницький міст, збудований у 2010 році, з трьома смугами у двох напрямках має суттєвий резерв пропускної здатності і зможе розвантажити сусідні Південний та Міст Патона, які постійно стоять у заторах.

Читайте також, що під час будівництва Подільського мосту у Києві вкрали десятки мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися