В розклад руху поїздів з Києва та у Київській області внесли важливі зміни

Що треба знати пасажирам

"Укрзалізниця" попередила пасажирів про серію планових ремонтів інфраструктури, що дозволять пришвидшити рух поїздів з Києва та Київської області. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію перевізника.

Покращувати рух поїздів планують почати з кількох важливих дільниць. Одна з таких дільниць – напрямок маршрутів електрички Фастів — Козятин. На період ремонту усі поїзди на цій дільниці курсуватимуть на 5-25 хвилин пізніше. Це стосується одразу 37 поїздів.

З Києва зазнають змін розклади руху низки поїздів в напрямку Рахова. Поїзд №55 Київ — Рахів з 26 березня до 9 травня вирушатиме зі столиці о 18:41 та прибуватиме до Івано-Франківську замість Рахова о 08:12. Зворотний рейс №56 Рахів — Київ з 27 березня до 10 травня стартуватиме в Івано-Франківську замість Рахова та прямуватиме за звичним розкладом руху: о 20:50 з Івано-Франківськ з прибуттям в столицю о 09:22.

Окрім того, в "Укрзалізниці" попередили, що тимчасово станція Ясіня стане кінцевою для поїзда №95/96 Київ — Рахів у період з 26 березня до 9 травня при відправленні з Ясіні — з 27 березня до 10 травня, за винятком вихідних днів. По суботах та неділях поїзд прибуватиме та вирушатиме зі станції Рахів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом небезпечні розваги призвели до смерті дитини. Трагедія сталася в Бучанському районі Київської області. У Вишневому загинув від ураження струмом 13-річний підліток. На залізничному вокзалі на даху товарного потяга двох підлітків уразило електричним струмом. Один з хлопців загинув на місці, а його товариш отримав опіки обличчя першого ступеня та гострий шок. Тіло загиблого підлітка з даху потяга довелося знімати рятувальникам. 

Нагадаємо, у Києві на "червоній" гілці столичного метро запустили патріотичний артпоїзд. На вагонах метро зображені патріотичні малюнки, слова та фрази, що вже стали символічними за час повномасштабної війни з російськими окупантами. Художники, які професійно займаються створенням муралів, розписали потяг метрополітену у подарунок Києву, його мешканцям та гостям столиці.

Читайте також, що від влади столиці вимагають відновити роботу фунікулера у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися