До Києва на лівому березі перекрили рух до літа: подробиці (Карта)

У Дніпровському районі української столиці обмежили рух транспорту до 31 травня

У Дніпровському районі української столиці обмежили рух транспорту до 31 травня – причиною стане проведення капітального ремонту дорожнього покриття. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

За словами комунальників, на вулиці Юрія Шумського дорожники відновлюють капітальний ремонт. Покриття оновлюють на кільцевій розв'язці на перетині з вулицею Березняківською.

До кінця травня заплановано закінчити весь обсяг робіт капітального ремонту. Зокрема влаштувати верхній шар покриття, оновити покриття тротуарів, облаштувати велодоріжки.

Нагадаємо, що на території Київської області збудують новий міст через річку Ірпінь замість старого, який був зруйнований після початку великої війни. Про це стало відомо із офіційного рішення Кабінету міністрів України, про яке повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Відомо, що погоджено пропозицію про проектування та будівництво мосту через річку Ірпінь для автомобілів на дорозі державного значення Р-30. Під'їзд в Ірпінь буде збудовано на новому напрямку.

За його словами, передбачено, що виконання робіт із проектування та будівництва мостового переходу забезпечується Державним агентством автомобільних доріг на замовлення Служби автомобільних доріг у Київській області.

Читайте также