Під Києвом майже розчистили велике стихійне сміттєзвалище (ФОТО)

Що змінилося за час повномасштабної війни

У Бучі триває розчищення найбільшого повоєнного стихійного сміттєзвалища. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Бучанську міську раду.

За даними мерії Бучі, роботи з розчищення сміттєзвалища тривають по вулиці Депутатській. Зараз дорожники разом з рятувальниками розчищають завали сміття, що утворилися у Бучі після деокупації міста торік. Фінансують роботи з прибирання сміття Програма розвитку ООН з екстреного відновлення за допомогою уряду Японії. В Бучанській міській раді додали, що повністю навести лад на вулиці Депутатській мають до квітня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у 2022 році три міські ради у Київській області підписали угоду про створення сучасних потужностей з переробки побутових відходів. Два сучасні заводи з переробки побутових відходів, які планують побудувати на території Київської області, використовуватимуть одразу кілька сучасних технологій.

Нагадаємо, відома компанія з Ізраїлю візьме участь у будівництві заводу з переробки будівельного сміття у Київській області та демонтажі зруйнованих багатоповерхівок під Києвом. Іноземним інвесторам із ізраїльської компанії GreenMix показали наслідки бойових дій із російськими окупантами в Бучі. Тільки у Бучанській громаді обсяг будівельного сміття після розбирання завалів становить понад два мільйони тонн. Через те, що на Київщині зруйновано внаслідок війни тисячі об'єктів, ця цифра в рази більша по регіону.

Читайте також, що на Київщині збудують завод з виробництва безпілотників "Байрактар".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися