На Київщині назвали дати весняних канікул у школах: деталі

У Фастівській громаді на території Київської області назвали дати весняних канікул у місцевих школах

У Фастівській громаді на території Київської області назвали дати весняних канікул у місцевих школах. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Фастівської міської ради.

Відомо, що місцева адміністрація шкіл опублікувала графік канікул у громаді.

Весняні канікули у закладах середньої освіти: Фастівська початкова школа №11, з 27 по 31 березня, Борівський академічний ліцей, з 27 по 31 березня, Борівська гімназія, з 27 по 31 березня, Великомотовилівський ліцей, з 27 по 31 березня з 17 по 21 квітня, Веприцька гімназія, з 27 березня по 01 квітня, Малоснітинський академічний ліцей, з 20 березня по 24 березня, Фастівська гімназія, з 27 березня по 02 квітня, Мотовилівська гімназія (канікули будуть лише у 1-4 класах), з 27 до 31 березня.

Всі інші школи навчатимуться без весняних канікул: Фастівський ліцей №1, Фастівський академічний ліцей №2, Фастівський ліцей №3, Фастівський ліцей №4, Фастівський ліцей №5, Фастівський ліцей №7, Фастівський академічний ліцей №9, Фастівська гімназія №10 , Фастівська гімназія №12, Мотовиловськослобідська гімназія, Оленівська гімназія, ПЗО "Католицька школа Святого Мартіна Де Порреса та Ступені"

Ті школи, де учні відпочиватимуть наприкінці березня, на тиждень навчатимуться у червні. Всі решта шкіл підуть на літні канікули 2 червня.

Читайте также