На в’їзді до Києва затримали п’яного священника без документів (ВІДЕО)

Служитель церкви нецензурно висловлювався під час перевірки на прикордонників

На в’їзді до Києва затримали п’яного священника без документів, який нецензурно висловлювався під час перевірки на адресу прикордонників. Про це повідомили та оприлюднили відповідне відео у Державній прикордонній службі України (ДПСУ), передають "Коментарі".

За даними відомства, громадянина України зупинили для перевірки прикордонники на в’їзді до Києва. Священик був за кермом напідпитку та без документів на право керування автомобілем. Цей чоловік 1975 року народження нецензурно висловлювався та поводився досить некоректно, зазначили в ДПСУ.

Під час перевірки автомобілю знайшли документи, видані в тимчасово окупованому Криму та на території Росії на невідому особу. Також українські прикордонники знайшли документи, диски та матеріали релігійної організації УПЦ московського патріархату.

"Пояснити наявність виявлених документів та матеріалів в автівці, а також проходити тест на вживання алкоголю уродженець Волинської області відмовився", — заявили у Державній прикордонній службі України.

На священика склали адміністративні протоколи. Потім чоловіка передали співробітникам Національної поліції, а також поінформували співробітників Служби безпеки України про інцидент.


Нагадаємо, днями на в’їзді до Києва затримали проросійського священика з підробленими документами. Священнослужителя з антиукраїнською позицією викрили під час перевірки. У телефоні архієпископа знайшли листування з російськими абонентами, де він, зокрема, скаржиться, що поїхав би з України, але його тримають квартири та речі. З’ясувалося, що паспорт громадянина України, який пред’явив "батюшка", недійсний. Окрім того, у відкритих джерелах, за даними прикордонників, є багато публікацій, де священик фігурує в майнових скандалах. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на в’їзді в Київ затримали проросійського священика з Харкова. Чоловіка викрили під час перевірки автобуса. У телефоні церковного служителя знайшли безліч номерів російських операторів, листування проросійського спрямування та компрометуючі матеріали російської пропаганди. Затриманий 46-річний пасажир виявився ієреєм в Харківській єпархії. Прикордонникам він розповів, що їде у Києво-Печерську лавру. Окрім того, проти намісника Києво-Печерської лаври Павла відкрили кримінальне провадження.

Читайте також, що у Києво-Печерській лаврі розірвали договір оренди з УПЦ МП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися