У Києві обмежили рух транспорту біля метро (СХЕМА)

Що потрібно знати водіям

У Шевченківському районі Києва через можливі підтоплення обмежили рух транспорту біля метро. Про це попередили у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, рух транспорту частково обмежили у тунелі на вулиці Олени Теліги біля станції метро "Дорогожичі". Тут проведуть очистку зливостоків. Гідрослужби протягом дня додатково очистять систему дощової каналізації у тунелі та перевірять роботу насосного обладнання.

"Тунель на вул. Олени Теліги – одне із місць можливих підтоплень. Завдяки перевлаштуванню роботи насосного обладнання підтоплень вдається уникати", — заявили у комунальній корпорації "Київавтодор".

У підприємстві додали, що додаткове очищення зливостоків і перевірка насосів є необхідним для підготовки тунелю біля метро "Дорогожичі" до прогнозованих у Києві опадів.

Нагадаємо, у Вишгородському районі Київської області сталося стихійне лихо через підтоплення житлових будинків. У селищі Іванків внаслідок тривалих дощових опадів розмило дамбу місцевого ставка, вода впала у річку, яка проходить неподалік жилих вулиць. Водою розмило та підтопило дві вулиці. Окрім того, в Іванкові затопило тимчасову переправу. Ситуація зі стихійним лихом залишається напруженою. Об'їзд замість переправи до Іванкова здійснюється через селище Кухарі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через проведення ремонтних робіт з 1 квітня обмежили рух транспорту в Шевченківському районі на вулиці Татарській. Ці обмеження через проведення капітального ремонту триватимуть до 31 травня. Ремонтні роботи проведуть на ділянці між вулицями Отто Шмідта і вулицею Половецькою. Потім дорожники працюватимуть на інших частинах вулиці Татарської.

Також у Києві через відновлення ремонтних робіт на кілька місяців обмежили рух транспорту на вулиці Льва Толстого. Ці обмеження через відновлення капітального ремонту триватимуть до кінця травня. Ремонтні роботи проводять на ділянці між вулицями Тарасівської та Митрополита Василя Липківського. Ремонт триватиме і на проїжджій частині, і на тротуарі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися