У Києві через аварійне дерево перекрили рух транспорту

Про що попередили водіїв в Патрульній поліції столиці

У Шевченківському районі Києва через аварійне дерево перекрили рух на одній з вулиць. Про це повідомили у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, аварійна ситуація склалася на Лук’янівці. Через це на вулиці Білоруській перекрили ділянку дороги між вулицями Довнар-Запольського до Деревлянській.

"Через ймовірність падіння дерева обмежений рух. Плануйте маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації", — попередили водіїв у Патрульній поліції Києва.

Коли на вулиці Білоруський приберуть аварійне дерево та відкриють рух транспорту поки що невідомо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві зафіксували незаконну вирубку десятків дерев. Це сталося в одному з парків в Оболонському районі столиці. За даними громадських активістів, невідомі особи вночі спиляли десятки дерев, з яких два десятки із діаметром стовбура від 20 сантиметрів до метра, а ще 40 — з діаметром до 20 сантиметрів. Про цю вирубку нічого не відомо КП УЗН Оболонського району, якому підвідомча ця територія.

Нагадаємо, що у Київській області викрили масштабну схему нелегальної вирубки дерев і збуту деревини. В поліції заявили, що посадовці знищували масиви дерев задля отримання прибутків від продажу матеріалів під виглядом санітарної очистки лісу. У Білоцерківському районі деревину збували у вигляді дров, а у Вишгородському — продаючи дошками.

Читайте також, що від столичної влади вимагають зупинити незаконну вирубку дерев у парках Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися