Центральний парк у Бучі причепурили до Великодня (ФОТО)

Як виглядає зараз зона відпочинку

У Бучі центральний міський парк причепурили до Великодніх свят. Про це розповіли в Бучанській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії, напередодні Великодня фахівці комунального підприємства "Бучазеленбуд" попідрізали в центральному парку міста дерева та кущі.

"Наші улюблені білі магнолії – повикидали перші квітки. До неділі, кажуть працівники парку, вони розквітнуть на повну силу. І не лише вони, а ще й інші дерева – з рожевим та фіолетовим квітом. Тож приходьте! Гуляти, святкувати Великдень, влаштовувати зустрічі з рідними та друзями", — йдеться у дописі Бучанської міської ради до оприлюднених фото.

Нагадаємо, у Києві розцвіли магнолії та сакури. Крім ботанічного саду імені академіка Фоміна та Національного ботанічного саду імені Гришка, сакури та магнолії ростуть у парках та скверах Києва. Ці квітучі дерева та квіти можна побачити в кожному районі Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Голосіївському парку в Києві вивезли тони сміття та розвісили будиночки для птахів. Участь у прибиранні взяли студенти, громадські активісти та міністр захисту довкілля Руслан Стрілець. Толоку у Голосіївському парку провели на дев’яти локаціях, на яких зібрали майже п’ять тон сміття.

Читайте також, який прогноз погоди дали синоптики на Великодні свята у Києві та Київській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися