Погода у Києві та Київській області на Великдень різко зміниться

Який прогноз дали синоптики

У Києві та Київській області на Великдень, 16 квітня, прогнозують потепління. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укргідрометцентру".

За прогнозами синоптиків, у Києві та в Київській області, у неділю, 16 квітня, у Києві та області незначно потеплішає, погода буде хмарною з проясненнями. Температура повітря у столиці коливатиметься від 13 до 15 градусів тепла, в регіоні — від 11 до 16 градусів з позначкою плюс.

На Великдень у Києві та Київській області істотних опадів не прогнозують. Однак у столиці та регіоні буде сильний вітер зі швидкістю 7-12 метрів на секунду.

"Дощ якийсь серйозний навряд, але може пару крапель святкового дощику впасти на кошика", — зазначила синоптик Наталка Діденко.

Аналогічну погоду у Києві з невеличким потеплінням синоптики прогнозують й на найближчі два дні після Великодніх свят, у понеділок та вівторок, 17-18 квітня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві для запобігання порушення громадського порядку під час проведення Великодніх свят посилили заходи безпеки. У столиці під час святкування Воскресіння Господнього задіяли понад тисячу поліцейських та близько 120 представників територіальної оборони. За правопорядком у столиці додатково стежитимуть до півтисячі співробітників муніципальної охорони Києва. Вони патрулюватимуть храми, собори та Національний заповідник "Києво-Печерська лавра" з метою недопущення провокацій. Комендантська година на Великдень залишилась без змін – з опівночі до п’ятої ранку.

Нагадаємо, у Києві напередодні Великодня безкоштовно нагодували людей польськими стравами. Благодійний захід з частуванням усіх бажаючих польськими стравами відбувся у Деснянському районі столиці на Троєщині. Як це було — можна подивитись відео.

Читайте також, що є додаткова загроза підтоплення Києва через те, що річки Ірпінь та річка Буча вийшли з берегів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися