У Києві безкоштовно нагодували людей польськими стравами (ФОТО, ВІДЕО)

Благодійний захід відвідало багато людей

У Києві до Великодня безкоштовно нагодували людей польськими стравами. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заступницю голови Київської міської державної адміністрації Ганну Старостенко.

Благодійний захід з частуванням усіх бажаючих польськими стравами до свята Великодня відбувся у Деснянському районі Києва. Цей захід у столиці організувала польська благодійна організація Fundacja wolne mieisce за підтримки Роберта Чижевського.

На оприлюдненому відео видно, що на Троєщині були великі черги, щоб безкоштовно скоштувати польські страви. Пригощали усіх охочих сьогодні, 15 квітня, з 12:00 до 15:00. Допомагала благодійникам заступниця мера Києва Ганна Старостенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві для запобігання порушення громадського порядку під час проведення Великодніх свят посилили заходи безпеки. У столиці під час святкування Воскресіння Господнього задіяли понад тисячу поліцейських та близько 120 представників територіальної оборони. За правопорядком у столиці додатково стежитимуть до півтисячі співробітників муніципальної охорони Києва. Вони патрулюватимуть храми, собори та Національний заповідник "Києво-Печерська лавра" з метою недопущення провокацій. Комендантська година на Великдень залишилась без змін – з опівночі до п’ятої ранку.

Читайте також, який прогноз погоди дали синоптики на Великодні свята у Києві та Київській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися