На Великдень у Києві почали роботу ярмарки продуктів

Торгуватимуть у кількох районах столиці

У Києві на Великдень сьогодні, 16 квітня, почали працювати сільськогосподарські продуктові ярмарки. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

За даними мерії столиці, продуктові ярмарки можна відвідати у кількох районах Києва. У Київській міській державній адміністрації оприлюднили перелік локацій, де торгуватимуть у столиці на Великдень.

У неділю, 16 квітня, на Великдень ярмарки продуктів у Києві працюють лише на трьох локаціях:

·       у Печерському районі – вул. Джона Маккейна (у межах вулиць Іоанна Павла II та Дмитра Дорошенка);

·       у Подільському районі – вул. Василя Порика, 8;

·       у Шевченківському районі – вул. Татарська, 32-38.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві для запобігання порушення громадського порядку під час проведення Великодніх свят посилили заходи безпеки. У столиці під час святкування Воскресіння Господнього задіяли понад тисячу поліцейських та близько 120 представників територіальної оборони. За правопорядком у столиці додатково стежитимуть до півтисячі співробітників муніципальної охорони Києва. Вони патрулюватимуть храми, собори та Національний заповідник "Києво-Печерська лавра" з метою недопущення провокацій. Комендантська година на Великдень залишилась без змін – з опівночі до п’ятої ранку.

Нагадаємо, у Києві напередодні Великодня безкоштовно нагодували людей польськими стравами. Благодійний захід з частуванням усіх бажаючих польськими стравами відбувся у Деснянському районі столиці на Троєщині. Як це було — можна подивитись відео.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися