У Києві продовжили обмеження руху на перехресті Вільде та Бекешкіної

Що треба знати водіям

У Дніпровському районі Києва продовжили обмеження руху транспорту на перехресті вулиць Едуарда Вільде та Ірини Бекешкіної. Про це повідомили у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними підприємства, дорожники не встигли облаштувати кільцеву розв'язку на цій ділянці до 12 квітня через несприятливі погодні умови, тому роботи триватимуть довше. Також тут планують обладнати пониження бордюрів на пішохідних переходах. На перехресті вулиць Едуарда Вільде та Ірини Бекешкіної часткове обмеження руху продовжено до 25 квітня. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через проведення ремонтних робіт з 1 квітня обмежили рух транспорту в Шевченківському районі на вулиці Татарській. Ці обмеження через проведення капітального ремонту триватимуть до 31 травня. Ремонтні роботи проведуть на ділянці між вулицями Отто Шмідта і вулицею Половецькою. Потім дорожники працюватимуть на інших частинах вулиці Татарської.

Також у Києві через відновлення ремонтних робіт на кілька місяців обмежили рух транспорту на вулиці Льва Толстого. Ці обмеження через відновлення капітального ремонту триватимуть до кінця травня. Ремонтні роботи проводять на ділянці між вулицями Тарасівської та Митрополита Василя Липківського. Ремонт триватиме і на проїжджій частині, і на тротуарі.

Нагадаємо, в селищі Іванків у Вишгородському районі Київської області через розмиття дамби затопило вулиці, житлові будинки та важливий переїзд на трасі Київ — Овруч. У зв'язку з погодними умовами та підняттям рівня води у річці Тетерів ситуація ускладнилась. Переїзд на трасі Київ — Овруч, що забезпечує проїзд через річку з смт Іванків у напрямку столиці, повністю перекрито.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися