Чарівну виставку квітів анонсували у парку відпочинку під Києвом

На відвідувачів чекатимуть мільйони тюльпанів

У дендропарку для сімейного відпочинку "Добропарк", розташованому під Києвом, починають квітнути мільйони тюльпанів та інші квіти. Про нову експозицію розповіли у закладі, передають "Коментарі".

"Наша команда вже готується приймати всіх гостей та пропонує вам такі активності — фотозйомки, відпочинок з сім’єю, ночівля, а потім світанок серед поля тюльпанів. Також це ідеальна локація для проведення івентів або особливих події", — йдеться в повідомленні "Добропарку".

Відкриття довгоочікуваного сезону тюльпанів в "Добропарку" відбудеться наступного тижня. З п’ятниці, 28 квітня, на відвідувачів чекатимуть три мільйони тюльпанів, 136 сортів і шість квіткових локацій в парку сімейного відпочинку "Добропарк".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у київському парку Співоче поле відкривають сезон виставкою тюльпанів та іншими весняними квітами. Скоро тут розквітнуть понад 500 тисяч тюльпанів. Киян запросили на відпочинок серед квітів. Парк розпочне роботу з наступного тижня. 

Нагадаємо, у Києві цього літа можуть запрацювати усі столичні пляжі, але які саме відкриють, стане відомо лише після ретельних перевірок. Минулий рік у столиці був важким в питанні відпочинку. Зокрема, потрапити на Гідропарк було важко, тому що метро не зупинялось на однойменній станції. Наразі станція метро "Гідропарк" відновила роботу. Планується, що у Гідропарку всі пляжі будуть відкриті цього літа.

Читайте також, що у центрі Києва почали цвісти нідерландські тюльпани.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Петрос

23 квітня 2023, 13:21

где находится Добропарк?

Петрос

23 квітня 2023, 13:19

где находится Допропарк?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися