Під Києвом відремонтували зношений трубопровід (ФОТО)

Що відомо про відновлення водопостачання

У Бучанському районі Київської області завершили ремонт трубопроводу, де минулого тижня стався порив. Про аварію розповіли в комунальному підприємстві "Бучасервіс", передають "Коментарі".

За даними місцевих комунальників, через порив на водогоні в Бучі без водопостачання залишилася частина вулиці Інститутської у будинках від №33 до №61. У КП "Бучасервіс" повідомили, що сьогодні, 25 квітня, водопостачання по вулиці Інститутській у Бучі вдалося відновити.

"Аварійна бригада замінила зношену ділянку трубопроводу на нову. Ремонтні роботи тривали до третьої години ночі", — заявили в КП "Бучасервіс".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на березі річки Буча з боку міста Ірпінь скидають гори будівельного та іншого сміття після демонтажу зруйнованих війною будинків. З Ірпеня вже рік звозять до берегу річки рештки будинків, зруйнованих під час війни. Серед відходів — цегла, цементні блоки, арматура, пінопласт, поліетилен тони пластикових пляшок. Все це розкладається, отруює ґрунтові води річки Буча та завдає непоправної шкоди довкіллю. У Бучанській міській раді наголосили, що через повені ситуація взагалі стала катастрофічною.

Нагадаємо, у Вишгороді цього тижня заплановано провести хлорування води. Місцевий водоканал протягом двох днів буде проводити роботи з профілактичної дезінфекції водопровідної мережі. Користуватися холодною водою можна буде тільки після завершення профілактики. Перед користуванням необхідно злити воду з водопровідного крану протягом 15 хвилин.

Читайте також, чому "Київводоканал" звинуватили у неадекватних витратах грошей під час війни.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися