Мешканців Київщини попередили про відключення води

Де та коли тимчасово буде відключене водопостачання

У Броварах за кількома адресами тимчасово відключать водопостачання. Про це попередив мешканців Броварський міській голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

"До уваги броварчан! За інформацією КП "Броваритепловодоенергія", у зв’язку з необхідністю проведення ремонтних робіт в системі централізованого водопостачання, завтра, 27 квітня з 08:30 та орієнтовно до 14.00, буде призупинене водопостачання багатоквартирних житлових будинків", — повідомив Сапожко.

Водопостачання тимчасово відключать за такими адресами:

·       вул. Михайла Грушевського, 1, 1-а, 3-а;

·       вул. Аркадія Голуба, 5-б.

"Прохання заздалегідь зробити необхідний запас води", — додав Броварський міській голова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на березі річки Буча з боку міста Ірпінь скидають гори будівельного та іншого сміття після демонтажу зруйнованих війною будинків. З Ірпеня вже рік звозять до берегу річки рештки будинків, зруйнованих під час війни. Серед відходів — цегла, цементні блоки, арматура, пінопласт, поліетилен тони пластикових пляшок. Все це розкладається, отруює ґрунтові води річки Буча та завдає непоправної шкоди довкіллю. У Бучанській міській раді наголосили, що через повені ситуація взагалі стала катастрофічною.

Нагадаємо, у Вишгороді цього тижня заплановано провести хлорування води. Місцевий водоканал протягом двох днів буде проводити роботи з профілактичної дезінфекції водопровідної мережі. Користуватися холодною водою можна буде тільки після завершення профілактики. Перед користуванням необхідно злити воду з водопровідного крану протягом 15 хвилин.

Читайте також, чому "Київводоканал" звинуватили у неадекватних витратах грошей під час війни.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися