Електрички у Києві змінили розклад: новий графік (ФОТО)

Що треба знати пасажирам

У Києві оновили розклад руху електропоїздів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської кільцевої електрички.

За даними перевізника, обидва останні поїзди з Дарниці тепер виконують по додатковому рейсу на Святошин — №7349 та №7449. Найбільш пізня відправка з Дарниці у напрямку Видубичів та Центрального залізничного вокзалу о 22:42, прибуття до Святошина о 23:29. Останній рейс від Дарниці до Святошина через Лівобережну, Троєщину, Почайну та Сирець — о 22:35 із прибуттям о 23:20.

"Оновлений розклад кільцевої електрички (додано останні вечірньо-нічні рейси)", — йдеться в повідомленні перевізника до оприлюдненого графіку курсування електричок у Києві.

Нагадаємо, у Києві пропонують мотивувати киян та мешканців столиці у покращенні екології безкоштовним проїздом у метро. Столичній владі пропонують встановити на станціях Київського метрополітену автомати з прийому пластикової тари в обмін на придбання квитка на проїзд. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розглядають кілька варіантів щодо покращення транспортного сполучення з Биковнею. Зокрема, у столиці планують продовжити "червону" лінію метро та запустити новий автобусний маршрут зі станції метро "Лісова".

Читайте також, що з Києва вперше з початку повномасштабної війни відновили рейси поїздів на Донбас.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

2 травня 2023, 14:13

Зробив сайтик з розкладом, кому треба - користуйтеся) https://urbanrail.kyiv.group

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися