Погода у Києві та області здивує заморозками та похолоданням

Який прогноз зробили синоптики на найближчі дні

У Києві та Київській області вночі в останні дні квітня прогнозують різке похолодання та заморозки. Про це попередив Український гідрометцентр, передають "Коментарі".

За прогнозами синоптиків, у суботу, 29 квітня, та неділю, 30 квітня, у Києві та Київській області очікуються заморозки з температурою у повітрі від нуля до п’яти градусів тепла. Заморозки на поверхні ґрунту у столиці будуть і на початку наступного тижня. У понеділок, першого травня, та у вівторок, другого травня, заморозки на поверхні ґрунту у Києві прогнозують на рівні від нуля до трьох градусів тепла.

"У Києві п'ятниця вилюдніє - сухо, пробиватиметься сонце, потепліє вдень до +12,+13 градусів. У столиці та околицях 29-30 квітня, особливо при проясненнях, вночі є ймовірність заморозків!" — зробила прогноз синоптик Наталка Діденко.

У вихідні синоптики прогнозують мінливу хмарність, без опадів, вітер північно-західний з переходом на північно-східний зі швидкістю 5-10 метрів на секунду. Вдень повітря прогріється до 13-16 градусів тепла.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у київському парку Співоче поле відкривають сезон виставкою тюльпанів та іншими весняними квітами. Скоро тут розквітнуть понад 500 тисяч тюльпанів. Киян запросили на відпочинок серед квітів. Парк розпочне роботу цього тижня. 

Нагадаємо, у Києві цього літа можуть запрацювати усі столичні пляжі, але які саме відкриють, стане відомо лише після ретельних перевірок. Минулий рік у столиці був важким в питанні відпочинку. Зокрема, потрапити на Гідропарк було важко, тому що метро не зупинялось на однойменній станції. Наразі станція метро "Гідропарк" відновила роботу. Планується, що у Гідропарку всі пляжі будуть відкриті цього літа.

Читайте також, що у центрі Києва почали цвісти нідерландські тюльпани.

Джерело: https://www.meteo.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися