У кількох районах Київської області лунатимуть вибухи

Мешканців попередила місцева влада

У Київській області, окрім Вишгородського, ще в одному районі буде чутно вибухи. Про це мешканців попередили у Білоцерківській районній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

"До уваги жителів Білоцерківського району! ТДВ "Рокитнянський спецкар'єр" повідомляє, що 28 квітня 2023 року в світлу пору доби на території кар'єра будуть проводитися вибухові роботи. Просимо зберігати спокій та виваженість", — йдеться в повідомленні.

У Вишгородському районі Київської області та на околицях Києва сьогодні, 28 квітня, вибухи чутно через проведення знищення вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, у Київській області внаслідок попадання уламка збитої ракети російських окупантів в багатоповерхівку постраждала 13-річна дівчинка та ще одна людина. Ракета впала на багатоповерховий житловий будинок в Українці. Начальник Головного управління національної поліції Київської області Андрій Небитов показав наслідки падіння ракети російських окупантів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві стався вибух у Деснянському районі столиці. На житловому масиві Троєщина на вулиці Милославській внаслідок вибуху гранати травмовані жінка та чоловік. Поліція затримала чоловіка, який від ревнощів намагався вбити свою знайому та її друга. Подробиці можна подивитись на відео.

У Броварському районі Київської області тракторист підірвався на міні. Вибух стався під час проведення дорожніх робіт між селами Русанів та Світильня. Тракторист підірвався на протитанковій міні. Поліцейські обстежили місце надзвичайної події та поряд з трактором знайшли ще тринадцять мін. Водій трактора отримав травми. 34-річного чоловіка госпіталізували до лікарні. Трактор внаслідок вибуху майже знищено.

Читайте також, що після масштабної ДТП на трасі Київ-Харків вщент згоріли три вантажівки.

Джерело: https://t.me/bcrda/4570


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися