У Києві проводять роботи для підвищення безпеки руху на перехрестях

Загалом у столиці роботи проводять на 13 перехрестях

Для підвищення безпеки руху в Києві тривають роботи з облаштування кільцевих розв’язок. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на Комунальну корпорацію "Київавтодор".  

Загалом у столиці роботи проводять на 13 перехрестях. Зокрема, роботи тривають на перетині вулиць Промислової та Покільскої. Через велику площу перехрестя там виникали проблеми в роз’їзді автомобілів. Завдяки кільцевій розв’язці рух на перетині буде впорядковано. 

Також кільцеву розв’язку облаштовують на перетині вулиць Б. Гмирі та М. Гришка. Наразі почали понижувати бордюри і ремонтувати тротуари. 

Розпочато облаштування кільцевої розв’язки на перетині вулиці Г. Світлицького й провулку Межового. В рамках ремонтних робіт на перехресті з’явиться підвищений пішохідний перехід.  

На перехресті вулиць Робітничої, Коростенської та С. Рахманінова кільцеву розв’язку уже закінчили облаштовувати. Дорожники виконали пониження на пішохідних переходах і відремонтували частину тротуарів.

Нагадуємо, що загалом цього року планують облаштувати близько 40 нових кільцевих розв’язок у всьому місті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

28 квітня 2023, 18:23

вместо этого лучше бы качественно отремонтировали дорогу. Я проезжаю каждый день по одной из таких новых развязок. Во-первых необходимости в ней на том перекрестке особо и не было, во вторых вся дорога на подьезде к развязке в горбах и ямах чуть ли не по колено. Про разметку вообще молчу - ее там лет 20 как нет.

КИЕВЛЯНИН

28 квітня 2023, 18:13

АВТОДОР НА РЕМОНТЕ ЭТИХ ПЕРЕКРЕСТКОВ КРАДЕТ АСФАЛЬТ!!!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися