Парк динозаврів відновив роботу у Києві: подробиці

Яку програму розваг підготували на урочисте відкриття

У Києві в суботу, 29 квітня, на території Гідропарку відновить роботу парк динозаврів "Динопарк". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

Урочисте відкриття парку динозаврів у столичному Гідропарку відбудеться у суботу, 29 квітня з 12:00 до 15:00. Для юних відвідувачів аніматори "Динопарку" підготували багато веселощів та розваг. Це будуть ігри з реквізитом, естафети, конкурси, елементи аквагриму, танцювальні батли, музика та мінібульбашкова дискотека. Крім того, всі діти отримають у подарунок фігурки з повітряних кульок.

"Уже цих вихідних на вас чекатиме неймовірна колекція доісторичних рептилій. Саме у нас ви поринете у фантастичну подорож прямо у Юрський період", — заявили у "Динопрку".

Парк динозаврів працюватиме у Києві щодня з 10:00 до 20:00 без вихідних. Маленьких дослідників чекатимуть й інші розваги, які входять у вартість вхідного квитка:

·       тюбінгова гірка;

·       мотузковий парк;

·       дитяча зона з гойдалками;

·       розкопки динозаврів;

·       динопоїзд;

·       підвісний міст;

·       динозавр, якого можна осідлати.

Безкоштовний вхід за наявності документів традиційно передбачено для дітей до трьох років, дітей-сиріт, дітей загиблих учасників війни, учасників АТО та бойових дій, дітей з інвалідністю з супроводжуючим, іменинникам до 12 років у день свята, кожній третій та наступній дитині багатодітної сім’ї за умови присутності всіх дітей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у київському парку Співоче поле відкрили сезон виставкою тюльпанів та іншими весняними квітами. Тут квітнуть понад 500 тисяч тюльпанів. Киян запросили на відпочинок серед квітів. Парк розпочав роботу цього тижня. 

Нагадаємо, у Києві цього літа можуть запрацювати усі столичні пляжі, але які саме відкриють, стане відомо лише після ретельних перевірок. Минулий рік у столиці був важким в питанні відпочинку. Зокрема, потрапити на Гідропарк було важко, тому що метро не зупинялось на однойменній станції. Наразі станція метро "Гідропарк" відновила роботу. Планується, що у Гідропарку всі пляжі будуть відкриті цього літа.

Читайте також, що у центрі Києва почали цвісти нідерландські тюльпани.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися