Проїзд в метро у Києві кардинально зміниться (ФОТО)

Що відомо про перевезення у підземці

У Києві найближчим часом зміниться проїзд у метрополітені після отримання десятків вагонів від Варшави. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію очевидців.

За даними мерії столиці, Київський метрополітен отримає 60 безкоштовних вагонів від Варшави. Незабаром до Києва із Варшави прибуде перша партія вагонів метрополітену. Перші вагони у столиці вже помітили очевидці.

Отримані вагони насамперед використовуватимуться як технічні донори для проведення капітальних ремонтів діючого рухомого складу. Але частина цих вагонів буде експлуатуватися як повноцінний рухомий потяг на лінії підземки. Постачання всіх 60 вагонів відбудеться поетапно протягом цього року. Для Київського метрополітену це вагома допомога, бо 80% рухомого складу радянського виробництва.

Нагадаємо, у Києві пропонують мотивувати киян та мешканців столиці у покращенні екології безкоштовним проїздом у метро. Столичній владі пропонують встановити на станціях Київського метрополітену автомати з прийому пластикової тари в обмін на придбання квитка на проїзд. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розглядають кілька варіантів щодо покращення транспортного сполучення з Биковнею. Зокрема, у столиці планують продовжити "червону" лінію метро та запустити новий автобусний маршрут зі станції метро "Лісова".

Читайте також, що в центрі Києва поблизу станції метро “Дніпро” відремонтують естакаду.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Петя

1 травня 2023, 17:46

По-видимому разрыв между поездами увеличат ещё больше, минут так на 20, чтобы на крышу дерлись убогие.

Киянка

1 травня 2023, 12:13

За даними мерії столиці, Київський метрополітен отримає 60 БЕЗКОШТОВНИХ вагонів від Варшави.

Марина

1 травня 2023, 12:06

Сподіваюсь вагони перефарбують

КИЕВЛЯНИН

30 квітня 2023, 15:17

ВЕСЬ НЕПОТРЕБ СЮДА ВЕЗУТ)). А КЛИЧКО УКРАДЕТ МИЛЛИАРДЫ ГРИВЕН НА ПОКУПКУ ЭТОГО ГНИЛЬЯ)). ...ЕВРОПА...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися