У Києві та Київської області лунатимуть вибухи

Про що мешканців попередила місцева влада

У Київській області, окрім Білоцерківського, ще в одному районі буде чутно вибухи. Про це мешканців попередили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

"Увага! У Вишгородському районі може бути чутно звуки вибухів. Сьогодні, 2 травня, на території Вишгородського району підрозділи ДСНС проводять роботи зі знищення вибухонебезпечних предметів", — заявили у Київській обласній військовій адміністрації.

Окрім того, у Білоцерківському районі Київської області сьогодні, 2 травня, вибухи буде чутно через проведення на території Рокитнянського кар'єра вибухових робіт. Місцевих мешканців запевнили, що вибухові роботи планові та закликали зберігати спокій. Киян також попередили про гучні вибухи на північних околицях столиці.

"Сьогодні, 2 травня, у Вишгородському районі підрозділи ДСНС знищуватимуть вибухонебезпечні предмети. Тому в деяких районах міста лунатимуть звуки вибухів. Зберігайте спокій! Під час повітряної тривоги перебувайте в укриттях", — йдеться в повідомленні військової адміністрації Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві стався вибух у Деснянському районі столиці. На житловому масиві Троєщина на вулиці Милославській внаслідок вибуху гранати травмовані жінка та чоловік. Поліція затримала чоловіка, який від ревнощів намагався вбити свою знайому та її друга. Подробиці можна подивитись на відео.

Нагадаємо, у Бучі прибрали нерозірвані фугасні снаряди, стволи від САУ, сотні елементів російської амуніції та понівечені автомобілі. Все це виявили на найбільшому повоєнному сміттєзвалищі Бучі на вулиці Депутатській. За два місяці роботи територію повністю очистили. Прибрали звідси понад 11 тисяч кубометрів найрізноманітнішого сміття і залишки 70 машин. 

Дивіться також відео, як в одному із селищ Київщини знайшли та знешкодили збиту крилату ракету.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися