Тролейбуси у Києві змінили маршрути через будівництво доріг (СХЕМИ)

Що треба знати пасажирам

У Києві на цих вихідних буде закрито рух тролейбусів вулицею Гетьмана Павла Скоропадського (до перейменування — Льва Толстого) на ділянці від Жилянської до Саксаганського. Про це попередили у Департаменті транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації, передають "Коментарі".

На час проведення будівельних робіт рух тролейбусів у Києві на ділянці вулиці Гетьмана Павла Скоропадського буде закрито у суботу, 6 травня, та у неділю, 7 травня.

На цей час буде організовано рух:

·       тролейбусів №3 від Залізничного масиву до станції метро "Площа Льва Толстого";

·       тролейбусів №9-К від вулиці Кадетський гай до станції метро "Площа Льва Толстого".

Нагадаємо, через ремонтні роботи перекрили міст та залізничний переїзд у Білій Церкві. Рух шляхопроводом по проспекту Князя Володимира перекрили до понеділка, 8 травня. Об’їзд мосту здійснюється через вулиці Зенітного полку (Некрасова-Грибоєдова), Рибну, Івана Кожедуба та Любомира Гузара (Осипенко).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві нагадали владі про "забуте" будівництво станції метро Сирецько-Печерської лінії Київського метрополітену. Автор петиції вимагає розпочати будівництво станції метро "Герцена-Загорівська". За його словами, район Загорівщини зазнає активної забудови, мотоциклетний завод вже перетворено на найбільший IT-кластер України та активно забудовується житловою забудовою та комерційною інфраструктурою. 

Читайте також, де велосмугу в центрі Києва відгородили від автомобілів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися