У Києві невідомі самовільно нанесли розмітку на площі

ШЕУ Печерського району звернулось до правоохоронців

На Арсенальній площі невідомі особи нанесли розмітку на пішохідній частині. Розмітка не погоджена із "Київавтодором", Національною поліцією та Департаментом транспортної інфраструктури КМДА. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація, передають "Коментарі".

Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Печерського району звернулось у поліцію щодо несанкціонованого нанесення розмітки на Арсенальній площі для з’ясування всіх обставин.

"Балансоутримувач території – ШЕУ Печерського району – звернулось до правоохоронців для з’ясування всіх обставин і сподівається на оперативне й незалежне розслідування з боку правоохоронців", - йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, що у столиці триває облаштування кільцевих розв’язок для підвищення безпеки транспортного руху. Ще на двох перехрестях столиці влаштували кільцеві розв’язки. Основні роботи закінчили на перехресті вулиць Ірини Бекешкеної та Едуарда Вільде у Дніпровському районі Києва. Там залишилось нанести лише розмітку. Дорожню клумбу облаштували на дублері вулиці Академіка Заболотного. Найближчим часом на розв’язці також нанесуть розмітку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися