У Київській області надовго вимкнуть гарячу воду: перелік адрес

Про що треба знати споживачам

У Київській області через плановий ремонт кілька днів не буде гарячої води у споживачів в Обухові. Про це повідомили в Обухівській міській раді, передають "Коментарі".

В Обухові тимчасово вимкнули гарячу воду з 7 по 13 травня. Припинено постачання гарячої води до житлових будинків за такими адресами:

·       Київська №№ 109 – 180, Каштанова №№ 2 – 40, Миру №№ 1-17а,

·       Академічна №№ 2 – 22 та інших споживачів.

Абонентам пояснили, що гарячої води не буде у зв’язку з плановою зупинкою об’єктів промислового вузла та виробництва ПрАТ "Енергія" для проведення ремонтів і профілактичних оглядів технологічного обладнання.

"Прохання до споживачів не користуватись гарячою водою протягом зазначеного терміну. За час відсутності гарячої води, для споживачів без квартирних лічильників гарячої води, буде виконано перерахунок", — зазначили в Обухівській міській раді.

Нагадаємо, у Києві стався масштабний порив на водогоні на вулиці Велика Васильківська. Внаслідок пошкодження тепломережі висота гейзера сягнула висоти 16-поверхового житлового будинку. Аварія на трубопроводі з витоком назовні фонтану води сталася під час гідравлічних випробувань тепломереж у зоні обслуговування ТЕЦ-5. Очевидці оприлюднили відео масштабної аварії на водогоні. Кияни повідомили, що внаслідок пориву на трубопроводі затопило квартири та пошкоджено автомобілі. Один з постраждалих від аварії мешканців багатоповерхівки розповів, що воду комунальники перекрили не одразу, а додзвонитись в аварійну службу було надзвичайно складно.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через плановий ремонт та гідравлічні випробування у Голосіївському районі відключили гарячу воду. За кількома адресами з 2 по 19 травня у Голосієві не буде гарячої води. Це стосується мешканців кількох вулиць, зокрема Великої Васильківської. Окрім того, у Києві через ремонт та гідравлічні випробування на Печерську не буде гарячої води. Це стосується мешканців кількох вулиць.

Дивіться також відео, як у Києві з мосту у Дніпро впала металева конструкція.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися