У Києві на кілька тижнів вимкнуть гарячу воду: перелік адрес

Про що треба знати мешканцям столиці

У Києві цього тижня через плановий ремонт та гідравлічні випробування на Печерську не буде гарячої води. Про це повідомили у комунальному підприємстві "Київінформ", передають "Коментарі".

У столиці тимчасово вимкнуть гарячу воду за кількома адресами з 2 по 19 травня на Печерську. Це стосується мешканців вулиць Великої Васильківської, Антоновича, Жилянської, Володимирської, Саксаганського, Басейна, Михайла Грушевського, Еспланадної, Лютеранської, Мечникова, Шота Руставелі, Хрещатику, Шовковичної, Городецького, Дарвіна, Заньковецької, Кропивницького, Круглоуніверситетської, Первомайського та Рогнідинської.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на березі річки Буча з боку Ірпеня скидають гори будівельного та іншого сміття після демонтажу зруйнованих війною будинків. З Ірпеня вже рік звозять на берег річки залишки будинків, зруйнованих під час війни. Серед відходів – цегла, цементні блоки, арматура, пінопласт, поліетилен та тонни пластикових пляшок. Все це розкладається, отруює ґрунтові води річки Буча і завдає непоправної шкоди навколишньому середовищу. У Бучанській міській раді наголосили, що через повені ситуація взагалі стала катастрофічною.

Нагадаємо, у кількох районах Києва розпочали масштабні гідравлічні випробування. З квітня гідравлічні випробування стартували на Мінському масиві, Нивках та в частині Шевченківського району Києва. Гарячого водопостачання не було два тижні.

Читайте також, де під Києвом розпочнуть капітальний ремонт греблі на річці Ірпінь.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


KGB

3 травня 2023, 15:17

Лиш виключать???? На Солом'янці і на Дарниці вже місяць гарячої води нема і невідомо,коли буде,блядь! Труби вони,бач,продувають! Пора вже цим скотам мізки,блядь,продукти,а ще краще,кров їхню гнилу випустити!

Володимир

2 травня 2023, 20:42

В нашому будинку поТупікова11 по кухнях постійно немає гарячої води,а лічильники крутяться!!!В солом'янської районі вулиці-суцільні ями,,особливо,Залізнична,,машино будівна,Тупікова і інші.На скарги мешканців влада не реагує!

Брус Наталия Михайловна

2 травня 2023, 20:27

А у нас горячей воды нет с начала войны и никто ничего не обещает, на войну скиды́вают, а на печерске она нужнее?

Людмила

2 травня 2023, 16:25

Світлана., Автовідповідач перезаписали до 08.05 Продовжувати будете? ;)

Світлана.

2 травня 2023, 09:18

Чому Єврореконструкція вимикає гарячу воду на тривалий час в Дарницькому районі, вул Харківське шосе.Водоканал, є вода у мешканців Дарницького району.Це знущання над мешканцями. Дайте гарячу воду!!!!

Тата

2 травня 2023, 06:36

Чому в Дніпровському районі (бульвар Ярослава Гашека)місяць відсутня гаряча вода ? По даному питанню отримали відповідь від ТОВ "Єврореконструкція",що гарячої води не буде до вересня місяця. Чому?

Ельвіза

2 травня 2023, 06:35

В Дніпровському районі теж з початку квітня немає гарячої води.На домах наклеїли об'яви що 25-29 відновлять,але сьогодні вже 2 травня.Тільки відписки з КМДА та 1551.

Татьяна

1 травня 2023, 21:52

В Дарницком районе горячей воды нет с 11 апреля,какие две недели??? ТОВ Еврореконструкция и не думает её подавать,в том году тоже такое практиковали и вмести с отоплением включили горячую воду,кто бы разогнал эту контору!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися